Genootschap 25 jaar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Genootschap - 25 jaar

Op vrijdag 16 november 2018 bestond het Genootschap ter Bevordering van het Gebruik van de Naam ’s-Hertogenbosch precies 25 jaar. Dit hebben we feestelijk gevierd met een receptie op het stadhuis van onze stad.

Uiteraard zijn er vele herinneringen opgehaald over de afgelopen 25 jaar. Onze voorzitter, Frans Bolder, memoreerde de begintijd. Mogelijk waren we toen soms wat te fanatiek met gele en rode kaarten. Nu proberen we het juist gebruik van de stadsnaam op een ludiekere wijze te promoten. Maar zeker met een serieuze ondertoon. In schriftelijke uitingen en bij publieke bijeenkomsten is het juist gebruik in onze ogen essentieel.

Tijdens de bijeenkomst werd tevens het schitterende jubileumboekje gepresenteerd. Hierin staan unieke tekeningen van de bekende kunstenaar en illustrator Guus Ong. Dit boekje is voor iedereen beschikbaar voor de aantrekkelijke prijs van € 2,–. Uw belangstelling kunt u kenbaar maken door het onderstaand formulier in te vullen.

Tenslotte werden aan de indrukwekkende lijst van ambassadeurs nog drie personen toegevoegd. De heer Geert van de Ven, de heer Tjeu Lensen en de heer Sars.

Scroll naar top